Duurzaamheidsadvies kerken

U beheert een kerk, en weet niet goed of duurzame maatregelen bij uw gebouw passen? Dan kan een duurzaamheidsadvies van SchoonZon een goede investering zijn!

Duurzame maatreglen voor een kerk lijken vaak onbetaalbaar, omdat het gebouw onregelmatig in gebruik is. Toch zien veel kerken zich jaarlijks geconforonteerd worden met hoge energierekeningen. Dat kan echt anders!

Dankzij onze ervaring met kerken weten wij precies wat voor uw gemeente goede oplossingen zijn. Omdat een kerk een hele specifieke aanpak nodig heeft, is het van belang dat u een maatwerk advies krijgt. Daarom besteden wij veel tijd aan persoonlijk contact met kerken en denken we helemaal met u mee. Ook als u budget beperkt is, zijn er vaak toch mogelijkheden.

Wist u bijvoorbeeld dat er vaak al bespaard kan worden door fiscale regelingen te gebruiken? Of door de verlichting minder vaak of gerichter te gebruiken? Of door een warme-truien zondag te organiseren?

SchoonZon is voor kerken de ideale partner om te veranderen van energieverbruik naar energiebeheer. Omdat wij niet alleen passie hebben voor energie maar ook voor mensen, faciliteren wij mensen in de kerken zelf.

Dit doen wij met ons unieke traject, waarbij u zelf een grote rol speelt in het advies. Tevens kunnen wij een complete project faciliteren, vanaf advies tot en met implementatie van duurzame maatregelen. Door ons brede netwerk kunnen we ook betrouwbare partners aanreiken voor implementatie van de maatregelen.

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op met Bernard Wesseling.

Een groene kerk is geen illusie, maar een kans. Wij geloven er in… u toch ook?

Contact opnemen

Het laatste nieuws

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar welke maanden leveren nu het meeste elektriciteit op? Volgens het KNMI is mei de zonnigste maand van het jaar met gemiddeld...

Lees meer 28
jun

Wilt u persoonlijk advies

van onze duurzaamheidsadviseur?

Bel direct: 06 - 476 14 860