Levensduur en garantie van zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen moet goed gedekt zijn. SchoonZon werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde producten en betrouwbare partners. Op al onze installaties en producten geven wij daarom minimaal 10 jaar garantie. Wij zorgen ervoor dat u er nu (en in de toekomst) geen zorgen over hebt. Daarom kiezen wij partners die zich door de jaren heen bewezen hebben als betrouwbaar en vakkundig. De garantie die wij geven op onze producten en diensten wordt ook door hen gegarandeerd. Wij stellen hen graag aan u voor:

Solarclarity

Solarclarity is een internationale groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige zonnestroomproducten. Vanuit ons distributiecentrum nabij Amsterdam leveren wij aan installateurs en wederverkopers in heel Europa en daarbuiten. Daarnaast denken wij samen met onze klanten na hoe wij onze producten en diensten nog beter en veiliger en duurzamer kunnen aanbieden. Wilt u meer weten over onze garanties? Neem dan contact op met Bernard Wesseling.

Maak een afspraak

“Alle producten die wij leveren aan SchoonZon zoals zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn altijd voorzien van standaard 10 jaar garantie. Wij garanderen dat u als gebruiker van onze panelen kunt rekenen op zonnepanelen die zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen, met een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een zonne-energie systeem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen!"


Peter J. Desmet
CEO Solarclarity

De Nooij Installaties

”Als erkend installateur verzorgen wij het installatiewerk voor Schoonzon. De Nooij beschikt over het veiligheidscertificaat VCA** en kwaliteitscertificaat ISO 9001. Wij zijn daarnaast erkend elektrotechnisch installateur en voeren inspecties uit conform de NEN 3140. In combinatie met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis is de kwaliteit van ons werk gegarandeerd. Wij hopen binnenkort ook bij u aan de slag te gaan met de installatie van een zonnestroomsysteem van Schoonzon.”


Christiaan de Nooij
Directeur

Schoonmaken en onderhoud

Zonnepanelen op schuine daken kunnen volstaan met een schoonmaakbeurt eens in de twee jaar.Hiervoor heeft Schoonzon een speciaal biologisch schoonmaakmiddel in ontwikkeling. Wij bieden ook een onderhoudscontract aan, zodat u zeker bent van de werking en optimale opbrengst van het systeem.

Het laatste nieuws

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar welke maanden leveren nu het meeste elektriciteit op? Volgens het KNMI is mei de zonnigste maand van het jaar met gemiddeld...

Lees meer 28
jun

Wilt u persoonlijk advies

van onze duurzaamheidsadviseur?

Bel direct: 06 - 476 14 860