Help mee en krijg een aantrekkelijke korting

Vindt u het niet erg zelf de handen uit de mouwen te steken? Help dan een handje mee bij het installeren van uw eigen panelen. U kunt niet allen met eigen ogen zien hoe het werkt, maar u ontvangt ook korting op uw installatie. Deze korting ontvangt u bij de afrekening van de installatie.

Hoe werkt het?

Tijdens het kennismakingsgesprek met onze duurzaamheidsadviseur, kunt u aangeven dat u graag mee wilt helpen bij het installeren. In overleg wordt een datum geprikt voor de installatie. De tijd die de installatie in beslag neemt, is afhankelijk van de hoeveelheid panelen maar komt gemiddeld uit op ongeveer een dag. U helpt mee door onderdelen en gereedschappen aan te reiken. Tijdens de installatie kunt u gerust vragen stellen en met eigen ogen zien hoe alles werkt. Onze klanten ervaren deze dienst als erg prettig. Vervolgens kunt u een afspraak plannen om uw dak op te laten meten. SchoonZon stuurt u een offerte en afhankelijk van het aantal deelnemers ontvangt u een bepaald percentage korting op uw totaalrekening.

Maak een afspraak

Het laatste nieuws

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar welke maanden leveren nu het meeste elektriciteit op? Volgens het KNMI is mei de zonnigste maand van het jaar met gemiddeld...

Lees meer 28
jun

Wilt u persoonlijk advies

van onze duurzaamheidsadviseur?

Bel direct: 06 - 476 14 860