Ondernemers

Voor ondernemers is het aanbrengen van zonnepanelen een zinvolle investering. U kunt fiscale regelingen benutten om voordelig zonnepanelen te plaatsen.

Vraagt u zich af of zonnepanelen op uw gebouw passen? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met duurzaamheidsadviseur Bernard Wesseling. Hij komt bij u langs en geeft u met behulp van een computeranimatie inzicht in de investering, de terugverdientijd en de actuele subsidies en regelingen.

Download factsheet Maak een afspraak

”Begin 2014 begonnen we nietsvermoedend met het opvragen van offertes. Wat mij verbaasde, waren de grote verschillen in oplossingen en prijs. Hierdoor werd het een moeizaam traject met veel uitzoeken en het sneuvelde in 2014 uiteindelijk door nog wat andere obstakels met ons nieuwe pand. In 2015 kwamen we per toeval Schoonzon tegen. Bernard kwam direct langs en zijn suggestie was direct in lijn met wat ik in gedachte had. Vragen waar de meeste andere partijen moeite mee hadden, waren bij Bernard geen probleem.”


Ben Lankhaar
Directeur VPO

Het laatste nieuws

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar welke maanden leveren nu het meeste elektriciteit op? Volgens het KNMI is mei de zonnigste maand van het jaar met gemiddeld...

Lees meer 28
jun

Wilt u persoonlijk advies

van onze duurzaamheidsadviseur?

Bel direct: 06 - 476 14 860