Particulieren

Nu zonnepanelen voor iedereen betaalbaar zijn geworden, is de vraag naar zonnepanelen enorm gestegen. Dat is ook niet gek als je bedenkt dat je met een gemiddelde installatie in 20 jaar tijd maar liefst € 12.000,- kunt verdienen. U investeert in het plaatsen van zonnepanelen en geniet vele jaren van gratis stroom. Dat levert meer op dan rente op uw spaargeld!

Voordelen

  • Zonnepanelen zijn een slimme investering van uw spaargeld
  • Het is goed voor het milieu en uw woning krijgt een beter energielabel
  • U kunt geld besparen én verdienen
  • Uw woningwaarde stijgt en uw huis wordt aantrekkelijker voor kopers

Hoe werken zonnepanelen?
Zonnepanelen vangen zonnestralen op die door zonnecellen worden getransformeerd tot elektriciteit. De geproduceerde elektriciteit gaat naar een omvormer die is aangesloten op uw meterkast. Zo komt de elektriciteit in uw huis en kan het gebruikt worden door uw apparaten. De elektriciteit die u niet gebruikt, kunt u terug leveren aan het elektriciteitsnet. In de winter kunt u deze zonne-energie weer van het elektriciteitsnet afhalen.

De kosten van zonnepanelen
Een overzicht van kosten kunnen we maken als we uw situatie goed in beeld hebben. Dat doen we met een afspraak bij u aan huis. In ons voorstel werken we met een computersimulatie waarmee we voor uw dak in beeld brengen hoe de panelen moeten liggen. Zo worden de kosten, maar ook de opbrengsten duidelijk. Daarnaast nemen we voor u ook de fiscale regelingen en subsidies mee in de berekening.
Wilt u toch alvast een idee hebben van de investeringen en terugverdientijd? Download dan de factsheet die onderaan deze pagina staat.

Waarom kiezen voor Schoonzon?
Als u kiest voor Schoonzon, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak.

Kwaliteit
Het liefst wilt u natuurlijk goede producten die gewoon werken en dat er garanties zijn waar u op kunt vertrouwen. Daarom werken wij met materialen van de allerhoogste kwaliteit en onze garanties worden op onze website door onze leveranciers met naam en toenaambevestigd.

Betrouwbaar
Bij ons zijn er geen kleine lettertjes en u kunt op onze website lezen wat klanten uit Ede en omgeving van ons vinden. We gaan niet alleen voor duurzame producten maar ook voor een duurzame relatie met onze klanten. U kunt ons altijd bellen met een wens of een vraag.

Persoonlijk
We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Elk huis is anders en daarom helpen we u aan een oplossing die bij u past. Deze persoonlijke aanpak vindt u ook terug in de offerte en tijdens de installatie. Wenst u dat de panelen in een bepaald patroon worden geplaatst of heeft u voorkeuren voor kleuren of afmetingen? Wij nemen al die wensen mee om voor u tot een perfecte oplossing te komen.

Wat gebeurt er na akkoord op de offerte?
Meestal kunnen wij binnen twee tot vier weken een afspraak maken voor het installeren. Vindt u het niet erg zelf de handen uit de mouwen te steken? Help dan een handje mee en krijg een leuke korting. Voor het zover is, moet u nog even aan de volgende zaken denken:

  1. Informeer uw energieleverancier dat u van plan bent zonnepanelen aan te schaffen. In overleg kunt u uw maandelijkse termijnbedrag verlagen.
  2. De panelen en het materiaal worden een dag eerder geleverd. Kijk of u voldoende ruimte heeft voor opslag en informeer eventueel uw buren dat er werkzaamheden in de straat worden uitgevoerd. Er kan die dag ruimte op straat of stoep nodig zijn voor een lift.

Wij willen niet alleen een veilige installatie opleveren, maar ook veilig te werk gaan. De installatie gebeurt daarom door erkende installateurs. U kunt helpen met het aangeven van de materialen en hoeft niet het dak op. Om risico’s tot een minimum te beperken, maken we gebruik van een veilige uitrusting en middelen.

Download factsheet

Wilt u binnenkort ook genieten van de voordelen van zonnepanelen?

Maak een afspraak

Het laatste nieuws

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar welke maanden leveren nu het meeste elektriciteit op? Volgens het KNMI is mei de zonnigste maand van het jaar met gemiddeld...

Lees meer 28
jun

Wilt u persoonlijk advies

van onze duurzaamheidsadviseur?

Bel direct: 06 - 476 14 860